Skip to content

Extra informatie

informatieUitwaaien, gezelligheid, een ruim schip, perfecte keuken, topschipper, fanatiek, service, bijna altijd vis… u hoeft niet verder te zoeken, hier vindt u het allemaal.

Er is een dagelijkse afvaart en de Tender vist het hele jaar rond op kabeljauw. Vanaf Mei tot eind September varen we voornamelijk op makreel en af en toe ook een dag op kabeljauw.

Bij M.S. Tender kunt u terecht voor meer dan een dagje vissen. Wilt u met uw bedrijf een leuk personeelsuitje waar niet alleen het vissen centraal staat dan moet u eens informeren naar de mogelijkheden. Heerlijke koude buffetten is zomaar een voorbeeld. Uiteraard staan we open voor allerlei ideeën.

11

Is een normale visdag u te kort?
Dan gaat u toch gewoon wat langer. Er worden lange vistochten georganiseerd. De TENDER vertrekt dan om 5 uur en u bent terug in de haven om +/-18.30 uur. U wilt twee dagen de zee op om eens de andere wrakken te bezoeken? We hebben voor de echte vissers tweedaagse reizen. Is dat niet genoeg, kunt u zelfs drie dagen de zee op en misschien bij goed weer richting Helgoland.